Zorg voor bewegen

Adres:

Akerdijk 235, 1171 RA Badhoevedorp

Stel een vraag of maak een afspraak

  Oefentherapie Mensendieck

  Duizeligheid

  Psychosomatische oefentherapie

  Chronische pijn

  Slaapoefentherapie

  FNS

  Lichaamsgerichte traumatherapie

  Voor meer informatie over de behandelvormen zie het menu behandeling.

  De behandeling wordt vergoed uit de aanvullende verzekering als u zich hiervoor verzekerd heeft. Enkele behandelingen vallen onder de basisverzekering. Kijk hier voor meer informatie of bekijk uw polis of neem contact op met uw verzekering voor meer informatie hoe u verzekerd bent.
  De praktijk heeft in principe een contract met de meeste zorgverzekeraars, in ieder geval: Zilveren Kruis, ONVZ, Zorg en Zerkeheid, Eno, DSW, Menzis, CZ groep, VGZ. Er zijn een heel aantal verzekeraars die onder een hoofdlabel vallen, zoals Univé onder VGZ. U kunt het vaak bij uw verzekeraar controleren of bij de praktijk als u zich wil aanmelden.
  De tarieven van de behandeling vindt u in de standaard prijslijst in de footer.
  U heeft in principe geen verwijzing nodig. Er vindt wel een korte screening plaats om te bepalen of u aan het goede adres bent. Voor vergoeding uit de basisverzekering is in bepaalde gevallen een verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig.
  De eerste behandeling neemt u een ID mee en een verwijzing als u die gekregen heeft. Een verwijzing is echter niet noodzakelijk, deze is alleen nodig om bij bepaalde aandoeningen in aanmerking te komen voor vergoeding uit de basisverzekering. Ook kan het zinvol zijn een verwijzing mee te namen omdat hierop relevante informatie voor de behandeling staat. Een handdoek is voor de intake niet nodig, bij voorkeur wel voor een volgende afspraak.
  Al deze behandelingen vallen onder de vergoeding voor oefentherapie Mensendieck en deze worden vergoed als u daarvoor aanvullend verzekerd bent. In bepaalde gevallen valt de behandeling onder de basisverzekering, hiervoor heeft u een verwijzing nodig.